Jäsenyys

Tsukiain tapahtumiin osallistuminen ei vaadi seuran jäsenyyttä. Poikkeuksena anime-/animaatioillat ja muutamat muut erikseen mainittavat tapahtumat, jotka joudumme tekijänoikeuslainsäädännön takia pitämään suljettuina. Liittymismaksut ovat kuitenkin seuralle elintärkeitä ja jäsenyyden vastineeksi saa hienon jäsenkortin, joka oikeuttaa alennuksiin paikallisissa alan liikkeissä.

Seuraan liittyminen on mahdollista kaikissa tapahtumissamme. Pyydä vain jäsenlomake joltain asioista perillä olevan näköiseltä henkilöltä ja palauta se täytettynä 5 euron liittymismaksun kera kenelle tahansa hallituksen jäsenelle. Seuran jäsenyydellä ei ole alaikärajaa, mutta alle 15-vuotiaan tulee pyytää liittymislomakkeeseen huoltajansa allekirjoitus. Voit myös tulostaa lomakkeen itse.

Jäsenkortteja ei enää kirjoiteta käsin, mutta painamme uusia aina tarpeen vaatiessa. Yleensä kortti on haettavissa jo liittymistä seuraavassa tapahtumassa. Voimme halutessasi ilmoittaa kortin valmistuttua, milloin se on haettavissa.

Liittymismaksu

Syksyllä 2013 luovuimme vuosittaisista jäsenmaksuista ja otimme käyttöön kertaluontoisen liittymismaksun, jonka suuruus on 5 euroa.

Jäsenedut

Pääset nauttimaan Tsukiain jäseneduista esittämällä yhteistyökumppaneidemme kassalla jäsenkorttisi, joka on vuosimallia 2013 tai uudempi. Aiemmat mustavalkoiset läpyskät eivät ole enää voimassa.

Tsukiain nykyinen jäsenkortti