Yhteystiedot

Sähköpostiosoitteemme, jota pääsevät lukemaan vain hallituksen jäsenet. Kaikki tiedustelut Tsukiaista voi lähettää tähän osoitteeseen, mutta kiireellisissä asioissa vastauksen saattaa saada nopeammin Facebookissa.

Tsukiain kolmas päätiedotuskanava on Facebook-ryhmämme. Tapahtumailmoitusten ja uutisten lukemisen lisäksi ryhmässä voi myös keskustella muiden paikallisten animeharrastajien kanssa. Ryhmään saa liittyä vapaasti vaikka ei olisikaan seuran jäsen.

Discord

Tiedotus

Tsukiweirallisina tiedotuskanavina käytetään tätä sivua, sähköpostilistaa sekä Facebook-ryhmäämme. Ilmoitamme näissä kaikista tulevista tapahtumista, yhdistyksen kokouksista sekä tärkeimmistä uutisista. Vähemmän merkittävistä asioista kuten peli-iltojen peleistä ja juhlien tarjoiluista keskustellaan lähinnä Facebookissa, joten ryhmään kannattaa ehdottomasti liittyä.

Yhteydenotot

Mikäli haluat ottaa yhteyttä Tsukiain hallitukseen, se onnistuu varmimmin kirjoittamalla hallituksen sähköpostiin. Jos taas haluat viestisi tavoittavan myös seuran rivijäsenet, suosittelemme mediaksi sähköpostilistaa tai Facebook-ryhmäämme.