Yhteystiedot

Sähköpostiosoitteemme, jota pääsevät lukemaan vain hallituksen jäsenet. Kaikki tiedustelut Tsukiaista voi lähettää tähän osoitteeseen, mutta kiireellisissä asioissa vastauksen saattaa saada nopeammin Facebookissa.

Sähköpostilista

Sähköpostilista on yksi Tsukiain päätiedotuskanavista. Liityttyäsi listalle saat sähköpostiisi kopion kaikista osoitteeseen jkl-anime[ät]lists.animeunioni.org lähetetyistä viesteistä.

Tsukiain kolmas päätiedotuskanava on Facebook-ryhmämme. Tapahtumailmoitusten ja uutisten lukemisen lisäksi ryhmässä voi myös keskustella muiden paikallisten animeharrastajien kanssa. Ryhmään saa liittyä vapaasti vaikka ei olisikaan seuran jäsen.

Tsukiailla on Twitter-tili, mutta twiittaamme vain satunnaisesti. Kaikkein tärkeimmät uutiset ja erikoisimmat tapahtumat päätyvät yleensä myös Twitteriin, mutta seuran menosta kärryillä pysyäkseen kannattaa seurata muitakin viestimiä.

Steam

Steam-ryhmää ei käytetä tiedotukseen, mutta ainakin siellä voi käydä kurkkaamassa, millaisia pelejä PC-orientoituneet Tsukiailaiset pelaavat. Mikään ei myöskään estä luomasta Tsukiai-kiltaa tai järjestämästä Tsukiai-turnauksia. Vain taivas on rajana!

Discord

Tiedotus

Tsukiweirallisina tiedotuskanavina käytetään tätä sivua, sähköpostilistaa sekä Facebook-ryhmäämme. Ilmoitamme näissä kaikista tulevista tapahtumista, yhdistyksen kokouksista sekä tärkeimmistä uutisista. Vähemmän merkittävistä asioista kuten peli-iltojen peleistä ja juhlien tarjoiluista keskustellaan lähinnä Facebookissa, joten ryhmään kannattaa ehdottomasti liittyä.

Yhteydenotot

Mikäli haluat ottaa yhteyttä Tsukiain hallitukseen, se onnistuu varmimmin kirjoittamalla hallituksen sähköpostiin. Jos taas haluat viestisi tavoittavan myös seuran rivijäsenet, suosittelemme mediaksi sähköpostilistaa tai Facebook-ryhmäämme.